Ondernemerschap

SERIS Nederland leidt beveiligers zelf op: derde groep deze week gestart

SERIS Nederland - Dordrecht

‘Beschikbare beveiligers met de juiste competenties zijn schaars.’ Dat zegt Pieter van den Herik, operationeel directeur van SERIS Nederland. ‘Particuliere beveiligingsbedrijven vissen allemaal in dezelfde vijver, daarom leidt SERIS haar beveiligers zelf op.’

Deze week is alweer de derde groep van 16 ‘beveiligers in opleiding’ gestart bij SERIS. ‘Wat achtergrond betreft een gemêleerd gezelschap, van buschauffeur tot schilder, met hun eigen verhaal en motivatie. Eén ding hebben zij echter gemeen: zij kiezen bewust voor het vak beveiliging’, vertelt Van den Herik.

Lees ook: ‘Bij ons vind je geen bromsnorren achter een desk’

Naast de opleiding zorgt SERIS ook voor de begeleiding en een stageplaats. ‘Na een traject van ongeveer 9 maanden hopen wij er 16 gediplomeerde beveiligers bij te hebben.’ Heb jij ook interesse in het vak beveiliging en ben jij klaar voor de start? Neem dan contact met ons SERIS op via hr@seris.nl.

Lees ook: ‘Dit is een prachtig bedrijf’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws