Ondernemerschap

SERIS Nederland op 16 maart met stand op Multimodaal Transport Expo in Breda

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland is op donderdag 16 maart met een stand aanwezig op de Multimodaal Transport Expo in Breda. De expo biedt aanwezigen de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten.

Op verschillende podia praten topsprekers uit de logistieke sector aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen. Deelname aan dit evenement is gratis. Registreren kan via deze link. Deelname aan het evenement is gratis.

Lees ook: ‘Drones zijn aan een opmars bezig, ook zeker in de beveiligingssector’

SERIS Nederland is al meer dan 100 jaar actief in de beveiligingsbranche en is onderdeel van de SERIS Group. Dit van oorsprong Franse beveiligingsbedrijf behoort met haar 40.000 medewerkers tot de grootste en leidende beveiligingsorganisaties in een aantal landen van de wereld. Hierdoor beschikken we over jarenlange internationale ervaring en de bijbehorende kennis en kunde op het gebied van veiligheid, beveiliging en hospitality.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws