Ondernemerschap

SERIS Nederland op LED-boarding in stadion van FC Dordrecht

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland is de komende periode op de LED-boarding te zien in het stadion van FC Dordrecht tijdens thuiswedstrijden van de voetbalclub.

'Met ons hoofdkantoor in Dordrecht dragen wij FC Dordrecht een warm hart toe. Wij hopen dat onze aanwezigheid bijdraagt aan de sportieve successen van deze sympathieke club.'

En die steun kan FC Dordrecht goed gebruiken dit seizoen. De club staat laatste in de Keuken Kampioen Divisie met vijf punten uit dertien wedstrijden. Zaterdagavond spelen de Dordtenaren op eigen veld tegen Jong Ajax.

Lees ook: SERIS Nederland: zes redenen om te kiezen voor professionele alarmopvolging

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws