Ondernemerschap

SERIS Nederland organiseert Port Security Seminar 2019

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland organiseert op donderdag 13 juni het grote Port Security Seminar 2019. Het evenement wordt georganiseerd met medewerking van het Havenbedrijf Rotterdam en de Zeehavenpolitie.

De onderwerpen die, na een korte presentatie, worden behandeld zijn: criminaliteit in de haven en de verleiding van fout geld, actuele zaken en uitleg nieuwe MOBI webapplicatie voor ISPS, directiebetrokkenheid en risico awareness op alle lagen van de organisatie, cyber security, social engineering, actuele bedreigingen en de relatie AVG en beveiligingsadministratie en bijzonderheden en actualiteiten met betrekking tot de haven (waaronder wet- en regelgeving). 

Deelname is voor genodigden gratis en exclusief bedoeld voor PFSO’s, plaatsvervangende PFSO’s en Safety en Security managers en directie. 

Het programma, in het STC-gebouw in de Lloydstraat in Rotterdam, begint rond 17.00 uur. Voor meer informatie, klik hier

Over SERIS: 

SERIS is een familiebedrijf. Met het moederbedrijf in Frankrijk en zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken zij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. 

Daarnaast heeft SERIS meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt. De oplossingen die zij bieden voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws