Ondernemerschap

SERIS neemt activiteiten en medewerkers STiPT Beveiliging over

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS neemt per direct de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging over. ‘Deze overname is een logische stap in onze ambitie om onze positie te versterken in het Rijnmondgebied’, zegt algemeen directeur Aad de Vries.

‘Met de overname van drie surveillance routes, negen medewerkers en een groot aantal klanten, zijn wij in staat om onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. De surveillanceroutes van STiPT Beveiliging worden deels geïntegreerd in de huidige routes van SERIS. Daarnaast worden routes toegevoegd. Dit biedt ons de mogelijkheid om ons dekkingsgebied te vergroten en de routes nog efficiënter in te delen. De overname resulteert in een kwalitatieve dienstverlening met de kortst mogelijke responsetijden in het Rijnmondgebied’, vertelt De Vries.

De naam van het Rotterdamse STiPT Beveiliging blijft voorlopig bestaan. Daarnaast worden alle bestaande contractuele afspraken met opdrachtgevers en medewerkers gerespecteerd. In de toekomst worden de logo’s op de surveillanceauto’s en de uniformen van de surveillanten vervangen door het SERIS-logo.

Lees ook: Nieuw hoofdkantoor voor SERIS Nederland

STiPT Beveiliging besloot op zoek te gaan naar een betrouwbare en kwalitatieve overnamepartner omdat de huidige omvang van het bedrijf kwetsbaar is op het gebied van continuïteit en omdat surveillanceactiviteiten geen core business zijn van de vorige eigenaren van STiPT Beveiliging. 

Foto: SERIS Nederland

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws