Ondernemerschap

SERIS Security neemt deel aan Ecostars-programma van Gemeente Rotterdam

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Security neemt deel aan het Ecostars-programma van de Gemeente Rotterdam. Onlangs heeft er een audit plaatsgevonden waarin alle surveillancevoertuigen en de hiermee samenhangende processen zijn beoordeeld. Hieruit bleek dat SERIS Security de maximale bedrijfswaardering van 5 sterren heeft behaald.

Met deze Europees erkende certificering krijgt SERIS Security erkenning voor haar inspanningen op het gebied van schoon en duurzaam vervoer. Het auditrapport geeft tevens een aantal nuttige suggesties waar we als organisatie verder mee aan de slag kunnen gaan.

Gemeente Rotterdam heeft de intentie om vanaf 2025 een zero emissie zone voor stadslogistiek in Rotterdam in te voeren. Dit betekent dat alleen emissievrije bestel- en vrachtauto’s (batterij-elektrische of waterstof-elektrische) vanaf 2025 de zero emissie zone van Rotterdam in mogen. De Gemeente Rotterdam helpt ondernemers middels het Ecostars-programma zich hierop voor te bereiden.

Foto: SERIS

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws