Ondernemerschap

SIGN-PARTNERS: bewegwijzeringssysteem ontwikkeld voor Paleis Het Loo

SIGN-PARTNERS - Steenbergen

SIGN-PARTNERS heeft samen met Marieke Stakenburg van Studiostaak en Alfons Hooikaas een prachtig bewegwijzeringssysteem ontwikkeld voor Paleis Het Loo die bezoekers langs stallen, tuinen en natuurlijk het paleis leidt.

‘Tijdens de productie hebben wij gebruik gemaakt van diverse materialen, zoals aluminium, staal, kunststoffen, hout en folie’, zegt Jeroen Blom van SIGN-PARTNERS. ‘Tijdens de bewerking van deze materialen kwamen er diverse productietechnieken aan te pas, waaronder zeefdrukken, braille printing, graveren, lassen, coaten en funderen. Deze grote diversiteit kenmerkt het onderscheidende ontwerp en karakter van de wayfinding.’ Vorige week heropende Paleis Het Loo de deuren na een periode van renovatie, vernieuwing en uitbreiding.

Lees ook: Jeroen Loomans: ‘We scoren nu nog meer op grote projecten’

SIGN-PARTNERS is een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat inmiddels gevestigd is in Steenbergen en sinds de oprichting op 1 januari 1995 is uitgegroeid tot een professionele organisatie met alle denkbare disciplines om de signbranche kwalitatief hoogwaardig te kunnen bedienen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SIGN-PARTNERS

SIGN-PARTNERS is een dynamisch bedrijf en produceert, levert en monteert: bewegwijzering, gevel- en dakreclames, folie- en autobelettering en reclamedoeken.

Meer nieuws