Ondernemerschap

SIGN-PARTNERS helpt Erasmus MC om verspreiding coronavirus te beperken

SIGN-PARTNERS - Steenbergen

SIGN-PARTNERS helpt het Erasmus MC om iedereen zo spoedig mogelijk van de juiste informatie te voorzien om verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken. ‘Wij hebben in korte tijd een groot aantal goederen en diensten geleverd om zo ons steentje bij te dragen aan een zeer intensief proces’, legt Jeroen Blom uit.

‘Wij werken al 25 jaar samen met het Erasmus MC. Wekelijks zijn wij op locatie aanwezig voor onderhoudswerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden hebben wij ook de nieuwbouw voorzien van signing en Health Images’, aldus Blom. 

SIGN-PARNTERS houdt zich strikt aan alle voorzorgsmaatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. ‘Wij hopen in deze moeilijke tijden iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.’

SIGN-PARTNERS is een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat inmiddels gevestigd is in Steenbergen en sinds de oprichting op 1 januari 1995 is uitgegroeid tot een professionele organisatie met alle denkbare disciplines om de signbranche kwalitatief hoogwaardig te kunnen bedienen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SIGN-PARTNERS

SIGN-PARTNERS is een dynamisch bedrijf en produceert, levert en monteert: bewegwijzering, gevel- en dakreclames, folie- en autobelettering en reclamedoeken.

Ga naar de website

Meer nieuws