Ondernemerschap

‘Ontstressen doe ik door in huis te klussen, echt het grove werk’

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

Simone Canter is van vele markten thuis. Grafisch ontwerpen? Check! Garagebedrijf managen? Check! Raceteam leiden? Check! Keuken en badkamer verbouwen? Check! Interieurstyling? Check! En o ja, ze is ook nog marketingmanager bij Industrial Physics.

TQC Sheen, een Nederlands familiebedrijf, werd overgenomen door een Amerikaanse investeringsmaatschappij onder de naam Industrial Physics in 2018. Het bedrijf werd daarmee een wereldspeler. Het biedt test- en inspectieoplossingen voor een breed scala aan gespecialiseerde toepassingen om de integriteit van verpakkingen, producten en materialen te beschermen voor fabrikanten, productielijnen en laboratoria over de gehele wereld.

Simone: ‘Ik heb al zoveel gedaan en doe dat nog steeds. Zolang ik het gevoel heb dat ik kan groeien in wat ik doe, blijft het interessant. Dat zit bij Industrial Physics wel goed. Maar je moet altijd iets hebben om van te dromen. Mijn ultieme droom is een appartement in Spanje. Niet als vakantiewoning, maar gewoon voor altijd.’

Lees het hele verhaal van alleskunner Simone Canter in het herfstnummer van ons magazine. De feestelijke lancering is op 17 oktober tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws