Ondernemerschap

Simone Canter (Industrial Physics): ‘Veel investeren om goed geïnformeerd te blijven’

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

‘Er is bij ons heel veel veranderd in het afgelopen jaar’, zegt Simone Canter van Industrial Physics. Dat bedrijf ontwikkelt en produceert test- en meetapparatuur voor de coating industrie.

‘We zijn totaal overgenomen door een Amerikaans investeringsbedrijf en vertegenwoordigen nu veertien merken wereldwijd. Ik maak nu deel uit van een team van zeven personen. In mijn werk is er ook veel veranderd. Ik moet meer investeren om goed geïnformeerd te blijven op marketinggebied. Dat is heel leuk, heel uitdagend.’

Kijk hieronder naar het hele gesprek met Simone Canter tijdens een businesslunch van Friends in Business in het Zalmhuis.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws