Ondernemerschap

Sizo zorgt voor meer beleving in kantoor B.made

B.made - Rotterdam

Sizo heeft voor B.made zeilen en bestickering aangebracht in het nieuwe kantoor nabij de Kuip. ‘Na de verhuizing vanuit Barendrecht krijgt ons kantoor steeds meer het echte B.made-gevoel. Nieuwe zeilen in onze huisstijl geeft het kantoor de juiste uitstraling’, zegt online marketeer Roy Westerbeek.

‘We waren op zoek naar geschikte quotes voor op de muren’, vervolgt hij. ‘In onze partner Sizo zagen wij de geschikte kandidaat voor het aanbrengen van de B.made zeildoeken en bestickering.’

Sizo levert naast indrukwekkende bestickering, indoor- en outdoorsigning, ook nog autoreclame en digitale reclame. De signing specialist heeft mooie producten opgeleverd voor meerdere bekende namen, zoals Mediamarkt, Decathlon en Praxis.
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

B.made

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen. B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Meer nieuws