Ondernemerschap

Sørensen Advocaten versterkt zich met Harry Voermans

Sørensen Advocaten - Rotterdam

Sinds 1 september maakt mr. Harry Voermans deel uit van de maatschap Sørensen Advocaten, voor arbeids- en ondernemingsrecht. Dat is de nieuwe naam van het Rotterdamse kantoor, eveneens sinds 1 september.

Harry Voermans is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, vermogens- en verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Hij was medeoprichter van het advocatenkantoor Dijkstra Voermans en werkte tot voor kort bij BIZ Advocaten. Voermans adviseert onder andere over contracten, fusies en overnames en heeft ruime ervaring opgedaan met (inter)nationale transacties, management buyouts, reorganisaties, herstructureringen en joint ventures.

Ondernemingsrecht

‘Harry heeft een multidisciplinaire adviespraktijk’, aldus Yvonne Sørensen, oprichter en naamgever van het kantoor. ‘Hij werkt snel en effectief, is pragmatisch en resultaatgericht. Hij vormt met zijn ruime kennis en ervaring een welkome aanvulling op onze arbeidsrechtpraktijk.’

Ze vervolgt: ‘Wij krijgen regelmatig de vraag van onze cliënten of wij hen kunnen bijstaan op het gebied van ondernemingsrecht. Met de komst van Harry zullen wij hen voortaan ook op het ondernemingsrechtelijk gebied graag van dienst zijn.’

 

FOTOGRAFIE: PRIVÉ/LINKEDIN

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Sørensen Advocaten

Sorensen Advocaten: al tien jaar gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij helpen u snel en daadkrachtig met al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken.Onze ervaren advocaten zijn u graag en snel van dienst.

Meer nieuws