Ondernemerschap

Spido: van zomeravond cruises tot dagtochten

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

De perfecte plek om te borrelen op een zomerse avond is de Rotterdamse haven: verlichte kranen, containerschepen en scheepswerven. En ondertussen een rondvaart op de Spido. Ook voor onvergetelijke dagtochten ben je bij Spido aan het juiste adres.

De haven is dag en nacht in beweging. Op zomeravonden, tijdens golden hour, zie je de haven oranje kleuren. Als de zon eenmaal achter de horizon is verdwenen gaat overal in het levendige havengebied de verlichting aan en kijk je je ogen uit. Op de terugweg heb je spectaculair uitzicht van de verlichte skyline waarbij je de Erasmusbrug en de Willemsbrug passeert. 

Je vaart door het Botlekgebied en de Eemhaven. Tijdens deze tocht merk je dat het werk in de Rotterdamse haven altijd doorgaat, zeker bij de diverse grote containerhavens. Natuurlijk vaar je langs SS Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. 

Boek ook tickets voor de Zomeravond Cruise bij Spido 

Ook biedt Spido legio dagtochten aan in de regio waar veel te ontdekken valt. Zo vaart de James Cook onder andere naar Land van Heusden en Altena, Willemstad en Woudrichem. Hier kun je je ogen uitkijken: uitgestrekte natuurgebieden, sfeervolle dorpen en bruisende havens. Alle dagtochten cruises zijn inclusief goed verzorgde catering. Dus stap aan boord en Spido Rotterdam regelt de rest!

Kijk voor het hele aanbod van cruises op de website van Spido

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws