Ondernemerschap

SportFilmFestival Rotterdam nadert: 11 tot en met 14 april

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Het is april en dus komt het SportFilmFestival Rotterdam er bijna aan. Van 11 tot en met 14 april om precies te zijn. Dit jaar niet in Cinerama, maar op de Kop van Zuid in LantarenVenster. De vierde editie alweer van dit prachtige evenement.

Het volledige programma is inmiddels al bekend. Met geweldige films en documentaires én een dagelijkse talkshow onder leiding van Wilfried de Jong. 

Het blokkenschema is hier te vinden. Op de eerste dag kunt u onder andere naar A Perfect Game, Passie voorbij de Cauberg en George Best: all by himself.

Op de andere dagen Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde, Betty Serveert, 89, Fighthing For Life, The Last Fight, Boxing ’82 en Endless Summer. 

Klik hier voor het volledige programma en tickets. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws