Ondernemerschap

Stefan van Alphen (A&M Recycling): ‘Deze wereld heeft mij vanaf dag één gepakt’

A&M Recycling Groep - Rotterdam

‘Deze wereld pakt je of deze wereld pakt je niet. En deze wereld heeft mij vanaf dag één geboeid en dus gepakt.’ Dat vertelde Stefan van Alphen van A&M Recycling eerder dit jaar in Studio Friends in Business aan tafel bij Jan Dirk Stouten.

'Vroeger werd de sector waar wij actief in zijn gezien als de vervuilers, en nu ziet iedereen naar ons te kijken of wij de oplossing kunnen bieden. Die omslag geeft aan dat er veel potentie zit in onze sector en in ons bedrijf.'

De hele uitzending staat op ons platform. Stefan praat met Jan Dirk over het in 2003 opgerichte A&M Recycling, het concept In2Waste en de eigen academy.

Lees ook: Stefan van Alphen (A&M Recycling) in Studio Friends in Business

Kijk hieronder naar een fragment uit Studio Friends in Business. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws