Ondernemerschap

‘Steph, jij moet je bek eens wat meer opentrekken’

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

In januari verschijnt het nieuwe Friends in Business-magazine, met veel mooie verhalen. De bladpresentatie vindt plaats in Kantine Walhalla op 24 januari, onder leiding van Jan Dirk Stouten en Harry-Jan Bus.

Na de jubileumeditie dit najaar, met de laatste drie burgemeesters van Rotterdam op de cover, kunt u ook in de eerste editie van 2018 weer veel bijzondere en persoonlijke verhalen verwachten.

Onder andere met Stephan van der Meer, algemeen directeur van SAM Reclame & Communicatie. ‘Een van onze klanten zei ooit: “Steph, jij moet je bek eens wat meer opentrekken, jezelf vermarkten, laten zien wat je allemaal in je mars hebt”. Maar dat hoeft toch niet, denk ik dan. De klant weet en ziet dat toch.’

Het volledige artikel over SAM Reclame & Communicatie staat in het nieuwe magazine van Friends in Business, nummer 122 alweer. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van SAM Reclame & Communicatie.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws