Ondernemerschap

Stephan van der Meer (SAM Reclame): ‘Alleen maar positieve reacties op openhartig verhaal’

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

Stephan van der Meer stond in het laatste magazine van Friends in Business. De directeur van SAM Reclame vertelde in alle openheid over de diepe crisis waarin hij belandde na de dood van zijn vader in 2018.

Alles werd Van der Meer te veel toen hij binnen no time afscheid van zijn vader moest nemen. ‘Ik heb enorm veel reacties gekregen op dat artikel, niet alleen van Friends. Mensen vonden het onvoorstelbaar dat ik het aandurfde om te vertellen wat mijn emoties en gevoelens waren op dat moment. Eigenlijk heb ik alleen maar positieve reacties gehad. Het was heel emotioneel. Ook voor Jan Dirk Stouten (redacteur) en Mirjam Lems (fotograaf).'

Lees hier het artikel: 'Ik voelde me een slappe eikel'

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws