Ondernemerschap

Stephan van der Meer (SAM Reclame): ‘Ik wilde het liefst in bed blijven en diep onder de wol kruipen’

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

Op 23 september wordt het nieuwe magazine van Friends in Business gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party. In het komende nummer een openhartig verhaal met Stephan van der Meer van SAM Reclame. Over het overlijden van zijn vader en de crisis waarin hij belandde.

‘De periode naar zijn overlijden toe was vreselijk, maar die erna was nog veel erger. Ik ben enig kind, geen verwend ventje hoor, maar er kwam zoveel op me af. Ik ontdekte wat mijn vader allemaal deed en mijn moeder allemaal niet deed. Ik nam zijn rol een soort van over en dat viel zwaar’, vertelt Van der Meer over de zwartste periode in zijn leven.

‘Het ergste is nog dat ik mezelf zielig vond! Dat is toch om te kotsen! Ik wilde het liefst in bed blijven en heel diep onder de wol kruipen.’

Het hele verhaal met Stephan van der Meer van SAM Reclame in het komende magazine van Friends in Business.

Lees ook: 

Stephan van der Meer (SAM Reclame): 'Soms moet je wel vechten'

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws