Ondernemerschap

Stephan van der Meer (SAM Reclame) over mooie samenwerking en Zing je Schor 2022

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

Al ruim vijftien jaar werkt Stephan van der Meer (SAM Reclame) voor Ad van Hoff en zijn ondernemingen. Nu ook sinds eind vorige maand verzorgt SAM Reclame alle online communicatie van The Container Company, kortweg TCC. The Container Company is opgericht door Ad van Hoff. Een bekende in de internationale containerwereld. Deze rasechte Rotterdammer is onder andere ook eigenaar van The Flexitank Company.

Maar hun nauwe samenwerking neemt volgend jaar nog een andere vorm aan. SAM Reclame is namelijk samen met Walhalla, Bytesnet en Het Familiehuis Daniel den Hoed nauw betrokken bij Zing je Schor.

Zing je Schor is een jaarlijks terugkerend fenomeen in theater Walhalla. Een benefiet-popconcert voor Familiehuis Daniel den Hoed. Afgevaardigden van bedrijven zingen vol passie en energie allerlei popsongs voor dit onmisbare huis gelegen tegenover Erasmus MC. Om met het Groot Niet te Vermijden samen te mogen zingen, kan op de website van Zing je Schor iedereen (in heel Nederland) geld doneren op jouw favoriete zanger, de persoon die jij wilt steunen. En het mooie nieuws is: Ad van Hoff gaat meedoen aan Zing je Schor 2022.

Bedrijven uit Rotterdam en omgeving doen maar wat graag mee om Het Familiehuis te steunen. Ieder jaar is er plek voor om en nabij de 15 organisaties en ook ieder jaar doen er weer compleet nieuwe organisaties mee. Door corona kon de editie 2021 helaas geen doorgang vinden. Stephan: ‘In februari 2022 gaat iedereen de stembanden extra hard uit het lijf zingen. Het enthousiasme van alle deelnemers is weer enorm en we gaan er alles aan doen het succes van 2020 te overtreffen!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws