Ondernemerschap

Studenten zijn waardevolle aanwinst voor WTW

WTW - Rotterdam

Ruim drie maanden geleden heeft WTW zes dynamische studenten verwelkomd, die gestart zijn om te ondersteunen bij het Broking Platform-project. Na een stevige dosis training zijn ze vol enthousiasme aan de slag gegaan, met dagelijkse begeleiding om hen op het juiste spoor te houden.

Van de laatste fase van implementatie van ons Broking Platform tot het finetunen van de gebruikerservaring voor de WTW-brokers… Ze draaien er hun hand niet voor om. Papierwerk wordt soepel ingevoerd, het digitaliseringsproject krijgt een boost en ze zetten alles op scherp met betrekking tot clausules en voorwaarden. En laten we niet vergeten dat ze nauw contact onderhouden met de brokers, flexibel en vriendelijk en altijd alles in lijn met hun studiebelasting. En ja, thuiswerken is ook een optie – een ware zegen voor studenten in deze tijd.

Openheid en gelijkwaardigheid

Giovanni, één van hen, vertelt over zijn ervaringen met WTW: ‘De wereld van verzekeringen heeft me positief verrast. Ik krijg de kans om aan een interessant project te werken en een grote verantwoordelijkheid te dragen, vooral als Finance-student is dit een mooie uitdaging.’

Wat het voor deze studenten ook bijzonder maakt, is dat ze een kijkje achter de schermen krijgen in het werk van de brokers, waar ze leren over risico-advies voor klanten en corporate verzekeringen.

Bij WTW heerst een sfeer van openheid en gelijkwaardigheid, waar collega’s altijd klaarstaan om te helpen en nieuwe ideeën met open armen worden ontvangen. Deze studenten worden zeer gewaardeerd voor hun inzet en krijgen de kans om actief mee te denken. Bij WTW wordt ook nagedacht over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en welke toekomstige carrièremogelijkheden er binnen het bedrijf mogelijk zijn. Het pakket aan voordelen dat WTW biedt, waaronder een royale hoeveelheid vakantiedagen, maakt het plaatje compleet! 

Aanwinst

Kortom, deze zes energieke, bruisende studenten zijn een waardevolle aanwinst en dragen bij aan de voortdurende groei en ontwikkeling van WTW. 

Zou je graag eens met hen van gedachte willen wisselen over een carrière binnen WTW, neem dan contact met hen op via @Koster, Emma@van_Meekeren, Sven@van_de_Wege, Yuri@Farah, Giovanni@Tereshchuk, Anna, @van_Haastrecht, Sara. Ze staan je graag te woord!

Dit artikel wordt u aangeboden door

WTW

Uw risicomanagement en verzekeringen uitstekend geregeld door WTW

Meer nieuws