Ondernemerschap

Studio Friends in Business: Aad de Vries (SERIS Nederland)

SERIS Nederland - Dordrecht

Aad de Vries is onze volgende gast in Studio Friends in Business. De directeur van beveiligingsbedrijf SERIS Nederland zit aan de desk bij presentator Jan Dirk Stouten.

Het in Dordrecht gevestigde bedrijf werkte aanvankelijk alleen in Groot-Rijnmond en de Drechtsteden. ‘Maar intussen werken wij in de meeste provincies van Nederland’, vertelt De Vries in deze uitzending. ‘De landelijke spreiding is zich aardig aan het ontwikkelen, maar die willen wij versnellen.’

In Studio Friends in Business praten Aad en Jan Dirk ook over Baukje de Vries, de vrouw van de directeur van SERIS Nederland. Zij verkoopt huizen in Spanje. Frans Mulder Huizen in Spanje is ook partner van Friends in Business.

Kijk hieronder naar de hele uitzending met Aad de Vries: 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws