Ondernemerschap

Terugblik Annexum Academy: ‘Leuk dat veel mensen reageerden op de sprekers’

11-02-20

Annexum organiseerde eind januari de Annexum Academy ‘Zorgvastgoed, u een zorg?’. Co Politiek (managing integrator bij Careinvest Group BV), Rinus Vader (Royal HaskoningDHV) en Bob Janse (projectleider Sociale Innovatie bij Laurens Wonen) schetsten het woon- en zorgconcept van de toekomst en toonden een eigentijds voorbeeld van transformatie van oud zorgvastgoed naar nieuw, duurzaam wonen.

Voor Annexum was het evenement in Bussum met een volle zaal geslaagd. Ook voor Huib Boissevain. ‘Wat ik ontzettend leuk vond was dat veel mensen reageerden op de sprekers’, zegt de directeur van Annexum. ‘We hadden ook leuke onderwerpen. Aan de ene kant hoe groot, omvangrijk en complex zorg is en wat er allemaal bij komt kijken om de gebouwen toekomstvast te maken. En als afsluiter was het super leuk hoe verschillende soorten mensen die allemaal hun eigen problematiek hebben toch met elkaar op een menselijke manier er voor elkaar zijn.’

Lees ook: Waarde woningportefeuille Annexum stijgt met ruim 7% en meer jongere beleggers

Annexum organiseert sinds 2013 twee keer per jaar de Annexum Academy, een toegankelijke seminar voor beleggers die kennis willen vergroten over de verschillende mogelijkheden om te beleggen. De volgende Annexum Academy vindt plaats op 8 oktober. 

Kijk hieronder naar een terugblik van de Annexum Academy ‘Zorgvastgoed, u een zorg?’

Meer nieuws