Ondernemerschap

Teus Baars (NOSUCH): ‘Ormer ICT Challenge op Weissensee fantastische ervaring’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT organiseerde afgelopen vrijdag de Ormer ICT Challenge. Een schaatstocht van 100 en zelfs 200 kilometer op de Weissensee in Oostenrijk. De deelnemers slaagden met vlag en wimpel. ‘Het was een fantastische ervaring’, glundert Teus Baars. De directeur van NOSUCH was één van de deelnemers.

‘Het begon als een grap tussen Joop Paul (directeur Paul & Paul) en Jan Willem Jongebreur (algemeen directeur Ormer ICT), een challenge op de Weissensee, maar uiteindelijk zijn we met een groep van acht man gaan trainen.’

‘Dat was super gezellig, er was een enorme klik tussen de deelnemers. We hebben de tocht vrijdag ook onder ideale omstandigheden kunnen schaatsen en hebben allemaal de finish gehaald. Het evenement is echt fantastisch georganiseerd door Ormer ICT, we zijn geweldig begeleid door het schaatsteam van Elfstedentocht-winnaar Henk Angenent en Kees Haverkamp (Ormer ICT/New Care Supplements)’, aldus Baars van NOSUCH.

Lees ook: Schaatsteam Henk Angenent gepresenteerd bij hoofdsponsor Ormer ICT

Foto: Ormer ICT

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws