Ondernemerschap

The Flexitank Company van Ad van Hoff nieuwe partner Friends in Business

THE FLEXITANK COMPANY - Rotterdam

We verwelkomen opnieuw een nieuwe partner binnen ons netwerk: The Flexitank Company sluit zich aan bij Friends in Business. Het bedrijf is opgericht door Ad van Hoff, een bekend gezicht in de Rotterdamse containerwereld en een ondernemer met tientallen jaren ervaring binnen deze dynamische branche.

The Flexitank Company, opgericht in 2016, is gevestigd in de Rotterdamse Botlek en dé specialist op het gebied van flexitanks, linerbags en crosspumping. Flexitanks en linerbags zijn slimme containers, vaak met technische systemen, voor vervoer van alle gangbare (niet-giftige) lading waaronder vloeibare ladingen.

Bekende naam
‘Wij zijn het eerste bedrijf in Rotterdam dat zich volledig hierin heeft gespecialiseerd,’ vertelt Ad. ‘In relatief korte tijd zijn we uitgegroeid tot een bekende naam in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. Via het netwerk van Friends in Business, dat ik nog ken vanuit mijn eerste onderneming, hopen we die naamsbekendheid verder te vergroten. Ik kijk er ook naar uit om oude bekenden te zien en nieuwe mensen te ontmoeten.’

Warm hart
Bijzonder aan The Flexitank Company is de inzet voor goede doelen. Zo deden werknemers van het bedrijf, waaronder Ad van Hoff zelf, de afgelopen jaren mee aan Zing je Schor. Met dit ludieke popevenement, waarbij ondernemers zelf op het podium klimmen om een lied te zingen, wordt geld opgehaald voor Familiehuis Daniel den Hoed.

In de komende maanden maak je nader kennis met The Flexitank Company. We zullen regelmatig berichten over het bedrijf delen op onze website en social media kanalen. Meer weten over The Flexitank Company? Kijk op https://theflexitankcompany.com/.

Dit artikel wordt u aangeboden door

THE FLEXITANK COMPANY

Meer nieuws