Ondernemerschap

Tony Mastrantuono (Bilderberg Parkhotel Rotterdam): ‘Eurovisie Songfestival enorme boost voor de stad’

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Tony Mastrantuono van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam kijkt uit naar het Eurovisie Songfestival volgend jaar mei in Rotterdam. ‘Een enorme boost voor de stad. Er kijken tweehonderdmiljoen mensen naar dat evenement. Dat levert veel exposure op, ik weet zeker dat de nasleep nog wel een paar jaar doorgaat.’

Toen bekend werd dat het Eurovisie Songfestival naar Rotterdam komt – en niet naar concurrent Maastricht – stond ook bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam de telefoon roodgloeiend. ‘En veel approaches op de website (voor kamers, red.), het was even een gekkenhuis’, lacht Mastrantuono.

Rotterdamse hotels hebben voor het door de stad ingeleverde bidbook collectief duizenden kamers per dag afgegeven. ‘Dat is slechts een fractie van het bidbook, maar je helpt de stad en elkaar om het evenement naar Rotterdam te halen’, aldus de senior director of sales van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Lees ook: 

De Wit en Mastrantuono (Bilderberg Parkhotel): 'Leuke weergave van wat wij neergezet hebben'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws