Ondernemerschap

Van der Ent Group Top Movers denkt al vele jaren in oplossingen

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Verhuizen kan hectisch zijn. En dat wist Frans van der Biessen van Van der Ent Top Movers in 1993 al, toen een verhuizing naar een bergdorpje in Italië niet soepel verliep. Maar als de grote verhuiswagen het laatste stukje van de berg niet op kan, dan denk je in oplossingen! Toen wist Frans al hoe je een “verhuisprobleem” om kon zetten naar een “verhuisoplossing”.

Jaren later, in 2021, zijn ze bij Top Movers nog steeds experts in hun werk. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn ze gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Daarnaast zijn ze in vele gevallen ook uw totaal dienstverlener. Met vestigingen in Spijkenisse, Rotterdam en Den Haag bedienen zij de klant 24/7. Met een team van ruim 80 enthousiaste en gediplomeerde medewerkers worden alle verhuisproblemen omgezet in oplossingen.

Heeft u een verhuisoplossing op maat nodig? Neem dan contact op met Top Movers.

Foto’s: Top Movers

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws