Ondernemerschap

Trimessa langer verbonden aan Friends in Business

Trimessa - Rotterdam

Trimessa heeft de verbintenis met Friends in Business verlengd. Het Rotterdamse bedrijf van directeur George Chatzivasiliadis faciliteert klanten op het gebied van IT. Trimessa levert service op het gebied van Voip/internet & cloud. ‘Dat doen we met ervaren experts die van een persoonlijke aanpak houden’, zegt Chatzivasiliadis.

Trimessa – voorheen TelecoMKB –  is gevestigd aan de Stadionweg tegenover het stadion van Feyenoord. Het bedrijf is het nieuwe jaar voortvarend van start gegaan, vertelt Eric Hage. ‘We hebben er een aantal mooie klanten bij gekregen, maar we willen de familie nog verder uitbreiden. Wij hebben kwaliteit leveren hoog in het vaandel staan, die kwaliteit willen wij dit jaar nog verder aanscherpen.’

Vorig jaar was Chatzivasiliadis te gast in onze talkshow Studio Friends in Business. Hij zat aan de desk bij presentator Frank Vijg om te praten over Trimessa.

Lees ook: George Chatzivasiliadis in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Trimessa

Uw partner in de cloudTrimessa faciliteert al haar klanten compleet op het gebied van IT.Dankzij een team aan ervaren experts die houden van eenpersoonlijke aanpak, schakelen wij bijzonder snel en accuraat.Trimessa is onafhankelijk, persoonlijk en heeft alle expertise in huis.

Ga naar de website

Meer nieuws