Ondernemerschap

Trotse directeuren SERIS Nederland: ‘Een bedrijf waar het fijn is om voor te werken en klant van te zijn’

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland is eind vorig jaar verhuisd naar een nieuw pand in Dordrecht en is klaar voor de toekomst. Algemeen directeur Aad de Vries en commercieel directeur Jan van Dijk hebben, samen met hun team, de afgelopen jaren keihard gewerkt om van SERIS het beste nationale beveiligingsbedrijf te maken. In maart staan zij in het nieuwe magazine van Friends in Business.

‘We hebben een stevig bedrijf neergezet, dat continuïteit en kwaliteit biedt’, zegt De Vries. ‘Een bedrijf waar het fijn is om voor te werken en klant van te zijn. En dat we nu dat kantelpunt bereikt hebben en kunnen uitbreiden, daar ben ik supertrots op.’ 

Van Dijk: ‘Zeker als je kijkt waar we vijf jaar geleden stonden en hoe ver we sindsdien zijn gekomen, met de huidige continuïteit en het volume. We hebben hard aan de weg getimmerd, zijn onderweg ook wel door dalen gegaan, maar nu zitten we goed op koers. Ja, daar mogen we best trots op zijn.’

Het hele verhaal met De Vries en Van Dijk in het komende magazine. Op 17 maart presenteren wij het nieuwe nummer in het Zalmhuis Rotterdam. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Ga naar de website

Meer nieuws