Ondernemerschap

Trotse Mark de Vos (Octant): ‘Online managementsysteem Improve nu ook in VS’

Octant QHSSE Consultants - Rotterdam

De diensten van Octant QHSSE Consultants reiken verder dan de landsgrenzen. Het online managementsysteem Improve, dat in 2020 werd gelanceerd, wordt nu ook gebruikt in de Verenigde Staten.

Dat heeft alles te maken met TOP-electronics, een van de klanten van Octant. Dit bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten en opent binnenkort ook een vestiging in Azië. TOP-electronics is een internationale distributeur van elektronicacomponenten en modules van toonaangevende hightechfabrikanten.

‘Om de kwaliteit van hun dienstverlening tijdens dit mooie groeiproces te waarborgen, heeft men Octant QHSSE Consultants gevraagd om hen te ondersteunen bij het opzetten en implementeren van een online Quality Managementsysteem conform ISO 9001:2015,’ vertelt directeur Mark de Vos (foto, rechts). ‘Onlangs hebben wij dit aan hen opgeleverd in onze online QHSE managementsysteemsoftware Improve. Alle medewerkers in Europa en de VS hebben een praktische gebruikers én quality-managementtraining gehad en werken met Improve. We zijn enorm trots dat Improve nu ook in de VS wordt gebruikt!’

Octant, dat zich onlangs aansloot bij Friends in Business, is gevestigd in Spijkenisse. Het bedrijf weet alles over Quality, Health, Safety, Security én Environment risico’s en hoe deze het beste te beheersen. De consultants van Octant begeleiden bedrijven naar een ISO-, VCA, AEO of ISPS-certificaat, voeren interne audits uit, stellen een RI&E op en/of zorgen door interactieve en praktische trainingen voor meer QHSSE bewustzijn op de werkvloer. 

Lees ook: Octant helpt A&M Recycling bij certificering voor Safety Culture Ladder

Dit artikel wordt u aangeboden door

Octant QHSSE Consultants

Veiligheid en Risciomanagement

Meer nieuws