Ondernemerschap

Trouwe partner Axoft IT & Telecom met Paul Velders en Wim Milder in nieuwe magazine

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom is al jaren een trouwe partner van Friends in Business. Paul Velders en Wim Milder staan in het komende magazine, dat in oktober verschijnt.

In de afgelopen maanden kwam Axoft veelvuldig in het nieuws vanwege een initiatief – samen met Avensus – om ouderen in verpleeghuizen uit hun isolement te halen tijdens de coronacrisis door hen te voorzien van tablets met videocommunicatie. 

Lees ook: Wim Milder (Axoft IT & Telecom): 'Gratis tablets om ouderen uit isolement te halen'

In de RUR Lunchbreak van mediapartner Recht uit Rotterdam sprak Milder in mei nog over die actie, maar ook over zijn 'aanvoerderschap' van Feyenoord. 

Lees ook: Wim Milder in RUR Lunchbreak: over Feyenoord, tablets voor ouderen en corona

Velders is sinds september 2019 algemeen directeur van het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf. Hij volgde destijds Jan Pieter de Ruiter op. Milder, business development director, werkt al ruim zes jaar bij Axoft.

Redacteur Bas Abresch en fotograaf Mirjam Lems spraken deze week in Rotterdam af met Velders en Milder. In oktober staat het eindresultaat in het nieuwe magazine. 

Vorig jaar stond Milder ook in het magazine van Friends in Business. Dat leverde een prachtig verhaal op. 'Bereík mensen, ráák mensen, láát je raken door mensen, creëer je netwerk en eh… verbind eer je begint!’

Lees ook: Verbind eer je begint

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws