Ondernemerschap

Twee Friends vinden elkaar op de green van The Dutch

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Wilco de Haan (Schouten Zekerheid) en Tony Mastrantuono (Auto Hoogenboom) troffen elkaar eerder deze week op golfbaan The Dutch in het Gelderse Spijk. Daar vond het jaarlijkse Schouten Zekerheid Invitational Golftoernooi plaats voor relaties van de verzekeringsmakelaar.

Schouten Zekerheid sponsorde samen met Audi Centrum Rotterdam (Auto Hoogenboom) de hole-in-one. Op hole 10 konden de deelnemers een Audi Q2 winnen. Helaas is het niemand gelukt om de bal er in één keer in te slaan. Op dezelfde hole kon één van de pro’s van The Dutch verslagen worden. Dat is vijf deelnemers wél gelukt.

Schitterende dag
Met zo’n 80 deelnemers, tips en adviezen van de golfprofessionals van Made in Scotland en uitstekend weer was het een schitterende dag. De uitstekende catering zorgde voor de inwendige mens op en buiten de baan met als afsluiter een heerlijke barbecue.

Lees ook de column van Wilco de Haan uit ons laatste magazine: ‘Wat is het je waard?’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws