Ondernemerschap

Tweede editie Hét Rotterdam Gala op zaterdag 22 juni

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

De tweede editie van Hét Rotterdam Gala vindt plaats op zaterdag 22 juni. Burgemeester Ahmed Aboutaleb zal, net als vorig jaar, gastheer zijn en een optreden verzorgen.

Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van dit benefietgala op de Kralingse Plas liefst 412.900 euro opgehaald voor de Stichting Rotterdam Mooier Maken. Met dit geld worden diverse projecten in de stad gerealiseerd, waaronder het opknappen van Rotterdamse speeltuinen. 

Ook komende zomer kunnen de gasten weer een bijzondere avond verwachten met verrassende optredens in een sfeervolle entourage. Met de opbrengst van de veiling gaat de organisatie, onder leiding van Herman Vaanholt en Hendrik van der Wyck, onder meer het project ‘groene dagbesteding voor dementerenden’ ondersteunen. 

Dementerenden kunnen veel dingen nog goed. Zoals onder begeleiding in de tuin werken. Inspirerend, zelfvertrouwen versterkend en in beweging. Rotterdam kent al een aantal groene tuinen. Deze worden dan geschikt gemaakt voor de doelgroep en beter gespreid over de stad. Het gaat dan vooral om investeringsgeld waarmee tuinen kunnen worden aangelegd of voorzien van beveiliging. Bijkomende voordeel is dat de mantelzorger een of twee dagdelen ontlast wordt.

U kunt aanwezig zijn bij Hét Rotterdam Gala door een tafel te reserveren voor tien personen vanaf 5000 euro (ex-BTW). De dresscode voor de tweede editie is black tie. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hetrotterdamgala.nl.
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws