Ondernemerschap

Tweede uitzending Topsport Talk op donderdag 28 mei

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Op donderdag 28 mei gaan Jan Dirk Stouten en Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé in de tweede uitzending van Topsport Talk in gesprek met onder meer oud-burgemeester Ivo Opstelten en Ron Louwerse, directeur van Rotterdam The Hague Airport. De uitzending begint om 09.30 uur.

Eind vorige maand, in de eerste uitzending, spraken Stouten en Blangé over de gevolgen van het coronavirus voor de Rotterdamse (top)sportsector. Ook kwamen onder meer hockeyer Jeroen Hertzberger, judoka Marhinde Verkerk en wethouder Sven de Langen via skype in de uitzending.

Kijk hieronder naar de hele uitzending van Topsport Talk:
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws