Ondernemerschap

Tweedelige webinarserie Schouten Zekerheid: ‘Samen risicobewust’, impact van de veranderende verzekeringsmarkt

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert op donderdag 2 juli en dinsdag 7 juli de webinarserie ‘Samen risicobewust: impact van de veranderende verzekeringsmarkt.

De verzekeringsmarkt is aan het veranderen en dit heeft impact op ondernemend Nederland. Ook uw organisatie kan niet om de gevolgen heen. Daarnaast brengt ook het coronavirus uitdagingen met zich mee voor uw organisatie. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw organisatie?

Welke impact hebben deze op uw aansprakelijkheid? Wat zijn de gevolgen voor uw medewerkers en uw personeelsrisico's? Hoe waarborgt u de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming? Hoe houdt u uw debiteurenrisico onder controle? Wat zijn de consequenties voor uw mobiliteitsrisico's? Welke preventieve maatregelen dragen bij aan het beheersbaar houden van uw risico's? Op die vragen geven specialisten van Schouten Zekerheid antwoord.

Webinar 1: Aansprakelijkheid en personeel

Tijdens het eerste webinar op donderdag 2 juli van 14.00 tot 15.00 uur staan de risicothema's aansprakelijkheid en personeel centraal. Jan Dirk Stouten gaat hierover in gesprek met de volgende specialisten:

– Francisca Roose (Specialist Zorg & Inkomen)
– Jaco Menne (Adviseur Risicomanagement)
– Rob Verkaik (Teamleider Adviseurs)

Webinar 2: Bedrijfscontinuïteit, krediet en mobiliteit

Tijdens het tweede webinar op dinsdag 7 juli van 14.00 tot 15.00 uur staan de risicothema's bedrijfscontinuïteit, krediet en mobiliteit centraal. Jan Dirk Stouten gaat hierover in gesprek met de volgende specialisten:

Astrid Wijnveldt (Adviseur Kredietverzekeringen)
Daniel Dancewicz (Directeur Inkoop)
Danny Monjé (Directeur Verzekeringstechniek)

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws