Ondernemerschap

Tweejarig partnership Rotterdam Topsport en Friends in Business

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport en Friends in Business hebben een partnership afgesloten. Vorige week tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy zetten Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en Jan Dirk Stouten (hoofdredacteur Friends in Business) hun handtekening onder een tweejarige verbintenis.

Beide partijen gaan hun uitgebreide netwerk gebruiken om ondernemers samen te brengen, op zakelijke evenementen en natuurlijk sportevenementen. Rotterdam Topsport heeft ook het partnership met internetzender RUR verlengd. 

In totaal verlengde Rotterdam Topsport tijdens de 46ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament liefst zeven samenwerkingen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws