Ondernemerschap

UBN Uitzendbureau sponsort Spartaan ‘20

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

UBN Uitzendbureau wordt sponsor van voetbalvereniging Spartaan ’20. De komende drie jaar steunt UBN de vele activiteiten van de Rotterdamse club. Langs het hoofdveld van Spartaan ’20 krijgt UBN een mooie plek op een reclamebord.

‘Spartaan ’20 is een mooie club en matcht goed met UBN Uitzendbureau. Spartaan ’20 zorgt voor betrokkenheid en saamhorigheid waardoor iedereen graag bij de club hoort. Dat is precies wat wij in de samenwerking met onze klanten en uitzendkrachten zoeken. ‘Maakt werkend Nederland blij’ is niet voor niets onze slogan’, zegt Rosan de Jong, vestigingsmanager van UBN Uitzendbureau Rotterdam.

UBN Uitzendbureau is specialist in het werven en bemiddelen van uitzendkrachten in de industriële en logistieke sector. Voor veel bedrijven zijn zij het verlengstuk van hun personeelsafdeling. UBN heeft veertien vestigingen; zeven ‘inloop vestigingen’ in heel Nederland en zeven inhouses bij grote bedrijven zoals Remia en WE.

Jasper van Oorsouw (accountmanager new business van UBN Uitzendbureau Rotterdam): ‘Spartaan ’20 geeft iedereen de kans om lekker te voetballen en wij willen iedereen een eerlijke kans op een baan geven. Voor wie zijn kans grijpt biedt UBN opleidingen en trainingen aan. Wij vinden het belangrijk dat iemand met plezier naar zijn werk gaat en ontwikkeling is een onderdeel daarvan.’

Dingeman Ooms, vicevoorzitter bij Spartaan ’20: ‘Spartaan ’20 probeert haar leden betrokken te maken door ze op te leiden op en rond het voetbalveld. Dit creëert een gevoel van saamhorigheid en respect voor elkaar. In UBN hebben we een partner gevonden die hetzelfde doel nastreeft.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws