Ondernemerschap

Uitdagingen voor Rijkse Accountants

Rijkse accountants & adviseurs - Barendrecht

Rijkse accountants houden wel van een uitdaging. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op sportief niveau! Vennoot Martin van der Bok en vestigingsmanager Mario de Koning zijn trots op de sportprestatie van medewerker Emma Brandes.

Martin en Mario helpen vanuit de Barendrechtse vestiging ondernemers met een actueel inzicht in de cijfers en een gedegen advies op maat. Hun dienstverlening wordt verricht door 175 betrokken medewerkers, verspreid over vier vestigingen. Al ruim 65 jaar is Rijkse een begrip in zuidwest Nederland. Ieder jaar weet Rijkse Accountants een autonome omzetgroei te bewerkstelligen. Zo zijn zij recent toegetreden tot de top 50 grootste accountantskantoren. 

De brede vorm van dienstverlening op fiscaal en financieel gebied is alleen mogelijk met de juiste medewerkers. Dat deze medewerkers ook van een uitdaging houden blijkt wel uit de sportieve activiteit van collega Emma Brandes. Emma Brandes werkt op een van de vier andere vestigingen van Rijkse, te weten Middelburg. Dagelijks is zij in de weer om aan de financiële gezondheid van haar klanten te werken. Op 16 juli is zij een extreme sportchallenge aangegaan voor het goede doel.

Mario vervolgt trots: ‘Emma heeft als eerste vrouw ter wereld (!) op één dag 1.000 swingovers gedaan, zo’n 6 kilometer touwklimmen, om geld in te zamelen voor Stichting Emergis. De stichting staat in het teken van de mentale gezondheid en vond plaats op de survivalbaan van Atlas Outdoor Ritthem, waar Rijkse als hoofdsponsor een uitbreiding heeft gesponsord. De teller staat inmiddels bijna op € 4.000. Alles over deze succesvolle dag en deze bijzondere uitdaging vind je op www.emmas1000.nl.

Rijkse accountants is Meer….. Méér dan accountants.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijkse accountants & adviseurs

Meer nieuws