Ondernemerschap

Unieke optredens Alvin Ailey American Dance Theater in Luxor

13-03-19

Luxor Theater Rotterdam en Holland Dance Festival hebben dit jaar de handen ineen geslagen om exclusieve dansvoorstellingen, die normaal gesproken niet in Nederland te zien zijn, naar Rotterdam te halen.

Ieder jaar worden internationale topdansgezelschappen exclusief in Rotterdam gepresenteerd. De exclusieve dansvoorstelling van Alvin Ailey Amercia Dance Theatre is het eerste resultaat van deze meerjarige samenwerking. 

Het wereldberoemde Alvin Ailey American Dance Theater komt in september voor vier optredens naar het nieuwe Luxor. De voorstellingen zijn een ‘must-see’ voor heel cultuurminnend Nederland, dat zich daarmee voegt bij de miljoenen mensen wereldwijd die de producties van Alvin Ailey American Dance Theater tot nu toe bijwoonden.

Alvin Ailey American Dance Theater is een van de meest gerenommeerde gezelschappen van de Verenigde Staten, met een tableau van momenteel 32 dansers die bij elk optreden een verpletterende indruk achterlaten. De groep, die dit seizoen haar 60-jarig bestaan viert, heeft met haar voorstellingen ruim 25 miljoen mensen bereikt, in 48 Amerikaanse staten, 71 landen en op zes continenten.

De première is op 19 september, ga naar de website van Luxor voor meer informatie.  

Meer nieuws