Ondernemerschap

Van der Ent Group benoemd tot Hofleverancier: ‘Trots en dankbaar’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De Van der Ent Group uit Spijkenisse heeft donderdag 6 april uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit (foto), het predicaat Hofleverancier overhandigd gekregen. Naast de Commissaris van de Koningen waren ook de burgemeester van de gemeente Nissewaard, Foort van Oosten, en de wethouders aanwezig.

Afgelopen jaar vierde Van der Ent Group haar 100 -jarig bestaan. Met het toekennen van het predicaat schaart Van der Ent Group zich bij een selecte groep van Nederlandse bedrijven die het predicaat Hofleverancier mogen voeren. Directeur Christiaan Van der Ent reageert: ‘Ik ben zo ontzettend trots en dankbaar dit mee te mogen maken. Ons 100-jarig jubileum vorig jaar was er al een om nooit te vergeten, maar dit is toch wel de kers op de taart! Als je bedenkt dat er circa twee miljoen bedrijven in Nederland actief zijn, dan geeft het wel aan hoe bijzonder deze erkenning is.’

Traject van 11 maanden
De aanvraag was dan ook zeker geen “walk in the park”, vult Christiaan aan. ‘De aanvraagprocedure was een hele pittige en heeft ruim elf maanden geduurd. Wij zijn helemaal doorgelicht en moesten met allerlei aanvullende informatie over de brug komen, men wil zeker weten dat je een onberispelijke reputatie hebt. Als je dan vervolgens hoort dat je alles met goed gevolg hebt doorstaan, kan je alleen maar trots zijn.’

Wat begon als bodedienst in 1922, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met meerdere logistieke en verhuisactiviteiten. Van der Ent Group is actief in internationale verhuizingen, opslag en logistiek met vestigingen in Spijkenisse en Rijswijk. De afgelopen 100 jaar is het bedrijf altijd in handen gebleven van de familie. Inmiddels staat 4e generatie Christiaan van der Ent (39 jaar) aan het roer van dit prachtige bedrijf.

Christiaan van der Ent (midden), met links burgemeester Foort van Oosten en rechts Commissaris van de Koningin Jaap Smit.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws