Ondernemerschap

‘Bij iedere verhuizing donatie aan CliniClowns’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De zaken gaan goed bij Van der Ent Group. Het verhuisbedrijf uit Spijkenisse heeft het druk, maar vindt in die drukke periode ook de tijd om aan het goede doel te denken.

Van der Ent Group doneert namelijk in de gehele maand september bij elke verhuizing 10 euro aan CliniClowns, ten behoeve van de Alpentocht. Dit is een fiets-, wandel- en hardloopevenement in de Italiaanse Alpen. Met de opbrengst van de Alpentocht kan Stichting CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie een zorgeloos moment geven.

‘Verhuist u in september met Van der Ent Group? Dan doet u dat met een grote glimlach! En u niet alleen, ook talloze kwetsbare kinderen en mensen met dementie kunnen meegenieten,’ meldt de Van der Ent Group op LinkedIn. Een mooie geste van het bedrijf dat later dit jaar het 100-jarig bestaan viert!

Lees ook: Van der Ent viert 100-jarig jubileum met ‘Oud of the box’ fotoserie

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws