Ondernemerschap

Van der Ent Group en Catharina Stichting trots op vlekkeloze verhuizing

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

‘Een professionele verhuizer die goed meedenkt met de klant. Wij werken in de zorg en dit verhuisbedrijf heeft uitstekend werk geleverd in deze moeilijke tijd met corona door 75 van onze cliënten naar een nieuwe locatie te verhuizen.’ Dat meldt de Catharina Stichting uit Brielle tevreden.

Van der Ent Group verzorgde in oktober voor de Catharina Stichting de verhuizing van het Gasthuis. ‘We hebben een evaluatie gehad. Geen van de bewoners heeft tijdens of na de verhuizing corona gekregen’, zegt accountmanager Frans van der Biessen. ‘Daar zijn we samen met de Catharina Stichting zeer trots op.’

Lees ook: Christiaan van der Ent (Van der Ent Group): ‘Ik word blij van mooi project in eigen stad'

En dat is terug te zien in de beoordeling van de Catharina Stichting voor de Van der Ent Group. 
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws