Ondernemerschap

Van der Ent Group gaat Museum Boijmans Van Beuningen verhuizen

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Een prachtige opdracht voor de Van der Ent Group. Het familiebedrijf in verhuizingen, opslag en logistiek mag Museum Boijmans van Beuningen gaan verhuizen. ‘Hoe gaaf is dit’, zegt directeur Christiaan van der Ent trots. ‘Grote dank gaat uit naar collega Frans van der Biessen, voor al het voorbereidende werk.’

‘Als Rotterdammer word ik hier vrolijk van’, vult Van der Biessen aan. ‘Van der Ent heeft de opdracht voor de kantoor- en bibliotheek verhuizing van Museum Boijmans Van Beuningen’, aldus de projectmanager. 

Sinds januari 2018 is Christiaan van der Ent directeur van de Van der Ent Group. En dat doet hem wat. ‘Ik ben inmiddels de vierde generatie, ik mag het stokje nu overnemen. Daar ben ik mijn vader en zijn voorgangers erg dankbaar voor’, vertelde Van der Ent vorig jaar.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws