Ondernemerschap

Van der Ent Group zet duurzame stap met recyclebaar verpakkingsmateriaal

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Bij Van der Ent Group staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het verhuisbedrijf uit Spijkenisse heeft op dat vlak een nieuwe stap gezet: als eerste verhuisbedrijf in Nederland maakt het gebruik maakt van Pleatwrap. Dit is een duurzaam en innovatief alternatief voor de gebruikelijke verpakkingsmaterialen (zoals noppenfolie).

Pleatwrap bestaat voor 100% uit gerecycled papier en is zelf ook voor 100% recyclebaar is. Wat Pleatwrap nog specialer maakt, is dat het niet alleen duurzaam, maar ook gebruiksvriendelijker is dan de gebruikelijke alternatieven. Het materiaal is flexibel, lichtgewicht en makkelijk te gebruiken waardoor het inpakproces efficiënter verloopt. Bovendien biedt Pleatwrap uitstekende bescherming voor de ingepakte items, waardoor Van der Ent Group de kwaliteit en veiligheid van de verhuizing kunnen waarborgen.

Directeur Christiaan van der Ent: ‘Bij Van der Ent Group geloven we dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Daarom kiezen wij voor Pleatwrap en dragen wij op deze manier actief bij aan een duurzamere toekomst.’

Foto: eigenaar Guillaume ROCHMAN van de firma SOFRAPACK kwam speciaal over uit Parijs om Christiaan Van Der Ent te ontmoeten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws