Ondernemerschap

Van der Linde Interieur sluit zich aan bij Friends in Business

Van der Linde Interieur - Rotterdam

Maar liefst tweeduizend vierkante meter woon- en werkinspiratie beslaat de showroom van Van der Linde in Bleiswijk. De omvangrijke collectie omvat designmeubelen van louter topmerken, luxe gordijn -en meubelstoffen, karakteristieke tapijt en PVC vloeren, slaapsystemen als bijvoorbeeld Auping, verrassende wandafwerkingen als behang en speciale stuctechnieken. Behoeft jouw woning, kantoor of winkel slechts een paar aanpassingen of ga je liever voor een complete metamorfose, in alle gevallen kun je op deze interieurexperts bouwen.

Van der Linde gaat verder dan dat. Waarin Van der Linde zich extra onderscheidt, is dat het 114 jaar oude familiebedrijf interieurarchitecten in dienst heeft die met de klant meedenken over de (her)indeling van het huis of de bedrijfsruimte.

Door voor net een andere invalshoek te kiezen of door de indeling te herzien blijkt er vaak zoveel meer mogelijk dan aanvankelijk gedacht.

Binnenkort een gesprek op ons platform met Gerard van Dam (foto). ‘Van der Linde Interieur is interieur in de breedste zin van het woord, je kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Linde Interieur

Wij creëren interieurs voor woning en bedrijf

Meer nieuws