Ondernemerschap

Van der Spek Uitvaart blijft verbonden aan Friends in Business

Van der Spek Uitvaart - Capelle a/d IJssel

Van der Spek Uitvaart blijft ook het komende jaar verbonden aan Friends in Business. Dit bedrijf verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. ‘Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen’, vertelt Martin van der Spek.

Hij was eerder dit jaar te gast in Studio Friends in Business om met presentator Frank Vijg te praten over Van der Spek Uitvaart. ‘We zijn denk ik één van de meest vooruitstrevende uitvaartbedrijven van Nederland. We hebben altijd een wens gehad om heel veel dingen in eigen beheer te hebben. Dat hebben wij.’

Kijk hieronder naar de uitzending:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Meer nieuws