Ondernemerschap

Van der Spek Uitvaart langer verbonden aan Friends in Business

Van der Spek Uitvaart - Capelle a/d IJssel

Van der Spek Uitvaart heeft de verbintenis met Friends in Business met een jaar verlengd. Dit oer-Rotterdamse bedrijf is sinds 2019 lid van ons communicatieplatform.

Het bedrijf werd opgericht door Nicolaas van der Spek, de betovergrootvader van de huidige directeuren: de broers Marcel, Kees en Martin van der Spek. Het jaar van oprichting: 1888.

Eerder dit jaar stond Martin van der Spek in het magazine van Friends in Business. Van der Spek Uitvaart telt ruim 75 medewerkers, van grafisch ontwerpers tot uitvaartverzorgers. 

Lees ook: ‘Een kist, die dráág je!’

Martin: ‘Mijn vader stond er vroeger regelmatig alleen voor. Het is heel prettig om zo’n fantastisch team om je heen te hebben. Ook is het fijn om als broers het bedrijf te leiden. Je zegt makkelijker tegen je broer wat je ervan vindt dan tegen een ander. Bij ons is het: weinig woorden, veel daden.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Spek Uitvaart

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Meer nieuws