Ondernemerschap

Van Dorp biedt onderdak aan Oekraïners

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp doet veel meer dan technische en facilitaire dienstverlening. Zij hebben een heel team opgetrommeld om gehoor te geven aan de oproep van de overheid. Wat eerst een ‘oude’ locatie was, wordt nu een plek om gezinnen uit Oekraïne op te vangen.

Van Dorp stelt hun locatie aan de Smirnoffweg beschikbaar aan veiligheidsregio Rotterdam voor de opvang. De Van Dorp familie en collega’s hebben geholpen met de inrichting. Van gordijnen en bedden tot kasten en picknicktafels. Alles wordt in no time gereedgemaakt voor de eerste gasten.

‘Hartverwarmend om te zien dat we samen in staat zijn om binnen een week de eerste gezinnen een onderdak te kunnen geven. Dit is het ultieme familiegevoel.’

Lees ook: Van Dorp genomineerd voor familiebedrijven award 2022

Foto: Van Dorp

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws