Ondernemerschap

Van Dorp gaat klimmen tegen MS op Mont Ventoux: ‘Trots op onze medewerkers’

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp zet zich met de Van Dorp Foundation al jaren maatschappelijk in op diverse vlakken, maar ook medewerkers van het bedrijf zitten niet stil en zijn maatschappelijk betrokken. Zo organiseert Bas de Bruin in samenwerking met Van Dorp: Klimmen tegen MS!

Een estafettetocht ten behoeve van de Stichting Klimmen Tegen MS. Dit voor zijn eigen vrouw Inez, maar ook voor alle 25.000 mensen in Nederland die te kampen hebben met deze verschrikkelijke ziekte.

Op donderdag 25 mei vertrekt er een grote groep collega’s, opdrachtgevers en relaties vanuit van Dorp Amsterdam richting de Mont Ventoux. Vijftien wielrenners, vijf chauffeurs en drie cateringmedewerkers met een gesponsorde koelwagen. ‘Een rit van maar liefst 1200 kilometer en 8000 hoogtemeters die in estafettevorm binnen 50 uur gereden gaat worden door onze toppers. Dag en nacht wordt er gefietst, om op maandag 29 mei met zijn allen te klimmen tegen MS’, meldt Van Dorp op social media.

Het doel van deze inspanning is om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor de Stichting Klimmen Tegen MS. Elke bijdrage helpt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor de MS patiënten. ‘Als Van Dorp zijnde zijn wij ontzettend trots op onze medewerkers en dragen wij graag ons steentje bij aan de sponsoring van dit evenement.’ Doneren kan hier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws