Ondernemerschap

Van Dorp genomineerd voor familiebedrijven award 2022

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp is genomineerd voor de familiebedrijven award 2022. Bij die nominatie zat ook een opdracht: vier je nominatie zoveel mogelijk samen, op een passende en creatieve manier. Dat liet Van Dorp zich geen twee keer zeggen.

Het resultaat zie je in het filmpje (kijk hem helemaal uit…)

Voor wie dat nog niet wist: Van Dorp is niet alleen een familiebedrijf omdat de familienaam in de bedrijfsnaam staat. Veel collega’s voelen zich ook ‘familielid’ binnen de bijzondere Van Dorp cultuur. Een cultuur van hard werken, vrijheid, plezier hebben en veel voor elkaar over hebben. Een unieke sfeer waar Van Dorp trots op is. En, behalve familie van Dorp werken daar nog meer families.

Het begon allemaal in november 1985 toen Henk Willem van Dorp het kleine lokale bedrijf Hoek Verwarming in Zoetermeer overnam. Dit was een klein traditioneel installatiebedrijf met tien medewerkers. Henk Willem veranderde de bedrijfsnaam in Van Dorp installaties. De afgelopen 35 jaar volgde er een reeks van overnames in diverse regio’s van Nederland.

Ook werden in deze jaren diverse nieuwe vestigingen geopend. Inmiddels is Van Dorp uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met 20 vestigingen. Naast service, onderhoud en beheer realiseert Van Dorp ook grote, complexe installatieprojecten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws