Ondernemerschap

Van Dorp in nieuwe magazine: ‘Succes te danken aan vrijheid die medewerkers krijgen om kansen en ideeën te realiseren’

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Redacteur Martin Dekker ging voor het komende nummer in gesprek met Vincent de Gier (directeur Van Dorp projecten) en Nick Noordzij (servicemanager CISO).

Het succes van Van Dorp is te danken aan de vrijheid die medewerkers krijgen om kansen en ideeën te realiseren, vertellen Noordzij en De Gier in het magazine. Van Dorp projecten is gespecialiseerd in de engineering, realisatie en projectmanagement van luchtbehandeling, verwarming, koeling en meet- en regeltechiek.

‘We doen door heel het land nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de utiliteit’, zegt directeur De Gier, ‘met specialisaties in onder meer de zorg, de kantorenmarkt en het onderwijs. Dan heb je het over complexe projecten, waar klimaatbeheersing heel nauw luistert: operatiekamers, CT-scanruimtes en laboratoria. Wat het ook complex maakt, is dat zo’n ziekenhuis altijd open blijft terwijl wij aan het werk zijn.’

Studio Friends in Business

Vincent de Gier was eerder dit jaar met collega Chris van der Veen ook te gast in Studio Friends in Business. Zij zaten aan tafel bij presentator Jan Dirk Stouten.

Lees ook: Chris van der Veen en Vincent de Gier (Van Dorp) in Studio Friends in Business

Kijk hieronder naar een korte video met fotograaf Wendy van Bree in actie tijdens de fotoshoot. Het nieuwe bladmagazine verschijnt eind mei.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws